Услуги

 

КОНСУЛТАЦИИ

Нашият екип е нашето най-голямо предимство.Той е изграден от ерудирани и опитни професионалисти-инженер-технолози и химици, които са утвърдени експерти със сериозен практически опит по своята специалност. Предоставяме методологични и технологични консултации, свързани с Вашето производство или възможните начини на използване на нашите продукти.

 

 

ДОСТАВКА​

БЕНА Кооперативен съюз предлага на своите клиенти услугата транспорт до обекти в София и страната. Закупената от Вас продукция на компанията ще бъде доставена до посочена от вас дестинация. Веднъж месечно се организира безплатна доставка до градове в Южна и Северна България. 
За допълнителна информация за тази услуга, моля свържете се с представител на БЕНА КС на тел. +359 898 681 007 или изпратете запитване чрез контактната форма на сайта.

 

 

ТОВАРЕНЕ​
Разполагаме с необходимата логистична техника да натоварим закупената от Вас продукция на Ваше транспортно средство - от лекотоварени до тежкотоварни автомобили и камиони. Услугата се извършва от опитни специалисти, качествено и прецизно.

 

 

OnLine заявка​​

През контактната форма на нашия уеб сайт може да направите своята заявка за предлаганите от нас продукти, да отправите своето запитване или предложение, както и да получите допълнителна информация, имаща отношение към дейността на БЕНА Кооперативен съюз.

 

Адрес

София 1407
улица "Филип Кутев" №137

Контакти

+359 2 868 1007
+359 898 681 007


© 2017 Бена КС