Партньори

 

Pall Corporation е световен лидер в индустрията за високотехнологично филтриране, разделяне и пречистване. Предлаганите от компанията усъвършенствани решения за филтриране са широко използвани от производители, болници, лаборатории, авиационни оператори и др., за да направят своите продукти и производствени процеси по-добри и по-безопасни.

 

 

International Flavors & Fragrances (IFF) е американска корпорация - основен производител на аромати и подсладители за производството на хранителни стоки, напитки и козметика. IFF има изследователски, развойни и производствени  мощности в 29 различни страни и е член на индекса S & P 500.

 

 

Givaudan  е компания, базирана в Швейцария. Тя е световния лидер в производството на аромати и парфюмерийни композиции, като предлага продукти на световни, регионални и местни производители на напитки, храни, потребителски стоки и парфюмерия. Ароматите са групирани в 4 основни направления: напитки, млечни продукти, солени и сладки продукти.

 

 

Bell Flavors & Fragrances е водещ доставчик на вкусове, аромати, растителни екстракти и специализирани съставки за производството на храни и напитки, както и за производството на стоки за битова и лична хигиена. 

 

Адрес

София 1407
улица "Филип Кутев" №137

Контакти

+359 2 868 1007
+359 898 681 007


© 2017 Бена КС